Hoe maak je een succesvolle online koffie groothandel,

Koffie groothandel

 

 

 

Een van onze vaste klanten koopt gewoonlijk gebrande koffiebonen, door hemzelf te branden, op dezelfde plek.

Je ziet de lange discussie die hij met zichzelf heeft voordat hij de bonen bij ons koopt, hoe hij het esthetisch precies zo kan maken als hij wil. Want persoonlijke smaak en voorkeur is niet belangrijk, zijn klantenkring brandt zijn eigen bonen graag tussen 16-18 uur en hij wilde zijn koffie op zijn persoonlijke temperatuur.

Meestal is de coffeeshop eigenaar Koffie gepassioneerd, geniet van zijn passie. Zijn klanten houden van zijn passie, en volgen hem.

Wij hebben het vermogen om de meeste mensen om te praten in de meest hete ideeën in hun leven. Wij zijn kritische denkers. Persoonlijk zouden wij de meeste mensen die advies inwinnen en een normaal leven leiden, afraden, omdat deze omgeving soms het enige kan worden wat men wil doen. Wij proberen regelmatig contact met onze klanten aan te moedigen, en hen te helpen hun ideeën te formuleren. Maar wij moedigen ook uitwisseling en communicatie met hen aan, zoals wij het houden.

Wij oordelen niet en praten geen angst aan, en wij bekritiseren nooit. Wij willen alleen dat onze klanten de alledaagse situaties, zoals hun persoonlijke werk- en levenssituatie, naar voren brengen en dat wij geen invloed hoeven uit te oefenen op een ander mens. Wij hebben er geen belang bij dat zij denken dat jouw persoonlijke behoeften belangrijker zijn dan die van de ander. Natuurlijk proberen we te handelen naar ons plan, maar deze acties van een verzoek van rit op vrachtwagen in een dringend moment meestal leiden tot goede relatie in te storten, alles wat we willen is voor hen om te vertrouwen dat we er zijn om hen te helpen worden gemaakt.

Wij geloven dat als wij een klant een leven lang dezelfde momenten kunnen bezorgen, wij dat ook terugbetaald krijgen.

Als u een succesvolle online koffiegroothandel wilt worden, doe dan wat wij hebben gedaan, en probeer contact te maken met klanten, denk vanuit hun perspectief, wees creatief en probeer hen te overtreffen. Onthoud dat je passie hebt, dus doe alles wat zij willen, en je kunt niet niet slagen.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *