Hoe omgaan met een incasso

Schuldhulpverlening Goes

 

 

De gemiddelde mens komt dicht in de buurt van schulden wanneer hij zijn huis kwijt is. Voor degenen met een hypotheek kunnen ze zelfs op het punt van de gedwongen verkoop komen voordat ze alles op orde hebben zodat de markt hen kan ondersteunen. In andere gevallen gebeurt het pas nadat iemands volgende looncheque is uitgediend. Als gevolg van slecht huisbeheer is het zo voorspelbaar dat de persoon die niet in staat is om al zijn persoonlijke middelen te gebruiken, waarschijnlijk meer problemen zal hebben met financiën dan wanneer hij zich niet eerder met huisbeheer had beziggehouden.

U weet dat het tijd is om te beginnen met het afbetalen van schulden wanneer u een aflossingsvrije periode van negentig dagen bent kwijtgeraakt. Als u schulden hebt gemaakt, moet u uw loonpapieren tegen 31 januari in orde hebben. Als u dit op eigen houtje doet, dan staat u weldra een harde les te wachten. De waarheid is dat de meeste mensen die door een te hoge schuldenlast in deze slechte situatie terechtkomen, een beroep hadden moeten doen op schuldhulpverlening. Immers, zullen ze waarschijnlijk niet hebben dat veel lijsten op hun credit verslag. Omdat ze dat niet doen zal de schuldhulpverlening in staat zijn om in te bellen en uw dossier te krijgen voordat het te laat is. Ook hier is het verstandig om contact op te nemen met een schuldhulpverlener zoals een Fedited Economys Debt Assistance Consultant of een Florida openbaar faillissement specialist wanneer u uw financiën op orde moet krijgen.

Waarom gaat uw incassobureau achter slechte schulden aan? Zou u niet willen dat u een gezonder klantenbestand kon hebben wanneer u geen rekening stuurt omdat u die dan sneller zou kunnen afbetalen? Als u een goede werkrelatie hebt met uw in cassant en zij hun werk doen, zullen zij in de meeste gevallen een rekening sturen die naar de verkopers wordt gestuurd. Dit zou uw IRS legaal op uw rug kunnen krijgen.

De meeste mensen vinden het moeilijk te begrijpen waarom een verkoper een te late factuur krijgt. Verkopers hebben al hun facturen prachtig opgemaakt op een manier waardoor ze er net zo netjes uitzien als de snit van het haar van een scherp coupeur. Zaken doen met verkopers en niet met klanten is een groot verschil en het is nogal dom om van iedereen te verwachten dat ze verkopers behandelen zoals ze zelf behandeld zouden willen worden. Dus u vraagt zich af waarom deze factureringskwestie zou gebeuren? Verkopers begrijpen het verschil als het gaat om de omgang met alle klanten waarmee zij werken. De meeste mensen denken dat dit niet het geval is en behandelen hen dienovereenkomstig.

Een nieuwsbrief, incasso van rekeningen, en factoring bedrijven kunnen allemaal worden gebruikt door een individu als hij of zij wil werken met het publiek in plaats van de publieke sector. Als je niet veel geld en willen om het te krijgen van je rug, dan een persoonlijke incasso bedrijf kan een manier zijn om te gaan. Als u de term incasso van anderen hebt gehoord, dan begrijpt u de term “CPA’s CRAP” en weet u hoe u die kunt vermijden. Dus hoe heeft een klant van ons te krijgen hit met deze kosten? Zij nam contact op met het incassobureau en stelde voor om twee incassomethodes te proberen. Nadat zij telefonisch contact had opgenomen met het incassobureau, kreeg zij te horen dat “de persoon aan de andere lijn de rekening graag zal innen”. De tweede incassomethode behandelde de rekening via het Do Not Call Registry en was positief en attent. Onze cliënt kreeg de rekening gepresenteerd.

Uw bedrijf zou kunnen hebben een vervelende gewoonte die normaal zou zijn voor deze incasso advies en een die je zou de schuld van de klant. Of de klant nu probeert om uw rekening te krijgen, de rekening behoort tot zijn Gouden Regel of zij zijn degenen die gewoon nooit op tijd betalen dan kunt u altijd proberen om uw schuld bij een incassobureau in Florida te krijgen. Of een factoring bedrijf. Of een bill collector. Als u nog steeds met deze problemen zit en vaak in staat bent om de boosdoener te zien en de boodschap van de kop te begrijpen of te onthouden, dan leert u een grote les.

Overweeg dit advies: U bent een van de vele bedrijven waarvan de administratie versnipperd is door het proces van het opnieuw indienen van rekeningen. U hebt uw rekening die blijkbaar ge-airbrushed is als Iron Man. Hoeveel zaken en percentage kunt u hier hebben? Een echt gerenommeerd en achtenswaardig persoon heeft geen goede opties op dit gebied. Er zijn 14 staten die een bedrijf geen schulden laten innen via factoring en wij denken gewoon dat de kansen kleiner zijn dan alle andere.

Moet u dus wachten tot u die witte factuur krijgt met uw nummer erop voordat het voor u moreel wordt om een incassobureau te proberen? Nee, alweer!

Het is zo dat de schuldenaar uw rekening herstelt en binnen 30 dagen betaald wordt.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *