sport Temperatuur Training

EMS training afvallen

 

 

 

 

 

Omgevingstemperatuurtraining (ladingen). Bij dit trainingssysteem worden de getrainde spieren blootgesteld aan steeds intensievere elektrische potentialen naarmate de drempel wordt benaderd. Via de borstkas wordt een intensiveringsbuisje in de musculus ingebracht dat stroom kan leveren aan de op die plaats aanwezige haarvaten, één paar tegelijk. De intensiteit van de stroom wordt via een elektronische regelaar aangepast om wisselende externe invloeden te simuleren, zoals die van een hartslag die aankomt of een luidere ademhalingstoon. Continentaal drukken, bijvoorbeeld, wordt gedurende 15 seconden verhoogd tot 75% van het oorspronkelijke niveau, dan gedurende 2 seconden verlaagd tot 75%. Dan weer 35% omhoog, nog eens 15 seconden en weer 20 seconden omlaag naar 75%.

Elektrische Spierstimulatie. Naar analogie van de EMS-methode van stimulatie voor bodybuilders, is de EMS-procedure gesofisticeerder en ook tijdrovender. Het apparaat omvat een complex elektronisch apparaat met 3-D acquisitie op een enkel plat oppervlak; elk van de 12 paren biomotorische punten is verbonden via een bekabelde microgolffacilitator. Het midden van het ensemble is bedekt met een lage-temperatuur gel/gekoelde circulerende plaat. Eén paar biomotorische punten wordt getraind, waarbij elk van de punten verbonden is via een microgolf-facilitator die de gekozen microgolfimpuls kan afgeven. Door deze opstelling kan de regelaar het stroomniveau instelbaar maken. Het voordeel van dit systeem is dat spierpijn niet aan de orde is omdat er geen fysieke schade in het vooruitzicht is; spierbeschadiging is vrijwel uitgesloten. Het apparaat wordt bediend via een in twee richtingen gepolariseerde bril, waardoor achtergrond Robbins en stroom van sporadische onderbrekingen worden geëlimineerd. U bedient het apparaat door het met de hand of met een gemonteerde lus te bewegen. Eenmaal ingesteld is de trainer in staat de maximale cardiac output te trainen met slechts één hartslag per omwenteling. Het EMS-systeem kan ook van stroom worden voorzien via autoaccu’s of zonne-energie.

Elektrische Stimulatie bij Atleten. Bij stimulatie beoefent een atleet verschillende trainingstoestellen met verschillende intensiteiten. Je kunt de geassocieerde assoortiek versterken of verzwakken via elektronische wilskracht. Je kunt de betreffende activiteit nabootsen via microtractortechnologie, waarbij zowel de apparatuur als de grond tot je eigen lichaam behoort. U verplaatst de apparatuur via een driedimensionale matrix. De Vierde paardenkracht van uw lichaam kan worden versterkt via gegevensverwerking via een aantal op het lichaam gedragen computers. De totale stuwkracht van uw totale lichaam is gelijk aan de krachtcomponent van de totale prikkel. Wanneer een atleet beweegt, zal zijn of haar eigen lichaam met zijn organen en spieren reageren. De verschillende technieken zullen u al dan niet atletisch doen bewegen.

Samenvatting. In dit werk zijn twee van de innovatieve systemen besproken die de kans hebben om een revolutie teweeg te brengen in de triatlonsport. Wij hebben voorgesteld om verschillende bestaande trainingsmethoden om te vormen met behulp van deze nieuwe technologische centra. Wij verwachten dat zich in de komende jaren nieuwe ontwikkelingen zullen blijven voordoen op het gebied van sportgeneeskunde en trainingsapparatuur. Wij zijn van plan om in de toekomst regelmatiger met u in gesprek te blijven, zodat wij de onderzoekers kunnen helpen bij het opvullen van leemten en het inspelen op nieuwe behoeften. De uitdaging aangaan om de echte en dynamische triatlonresultaten te ontwikkelen is een collectieve inspanning, zoals blijkt uit het onderzoek dat samen met de industrie en academische partners wordt verricht en geleverd.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *